Запрошуємо на тренінг по програмі Британської Ради у Херсоні


30-31 травня 2019 у Херсоні пройде тренінг по програмі Британської Ради "Активні громадяни" на тему соціального розвитку та проектного менеджменту.

Випускники, що пройдуть тренінг, отримають сертифікати та можливість подавати свої ідеї на фінансування до Британської Ради.

Тренінг проводитимуть сертифіковані фасилітатори програми Британської Ради.

Під час тренінгу будуть розібрані такі теми: 
  • побудова сталого розвитку
  • налагодження діалогу
  • виявлення проблем у спільнотах
  • основи проектного менеджменту 

Кількість місць на тренінгу обмежена 25 учасниками.

Учасники мають бути старше 18 років та бути вмотивованими реалізувати власні проекти соціальної дії. Організатори не покривають учасникам витрати на проїзд та проживання під час тренінгу.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. 

Адміністративний збір за участь у тренінгу - 50 грн з особи (ці кошти підуть на необхідні матеріали для проведення тренінгу).

Участь у всіх навчальних модулях тренінгу - обов'язкова!

Час навчання:
30 травня - з 14:00-18:00
31 травня - з 10:00-17:00

Реєстрація відкрита до 28 травня за посиланням: http://bit.ly/activecitizens2019

Місце проведення тренінгу у Херсоні буде додатково повідомлено відібраним учасникам.


Довідкова інформація 

Програма "Активні громадяни" ставить перед собою мету сприяти соціальному розвитку, головною рушійною силою якого виступають самі громади. Вона заохочує членів громад брати на себе відповідальність за власні соціальні потреби і передбачає отримання потрібних знань, навичок і досвіду для їх вирішення. 

Програма впроваджується Британською радою у більш ніж 50 країнах світу у співпраці з організаціями громадянського суспільства. Фонд "Об'єднання" з травня 2015 є офіційним партнером Британської Ради в Україні. 

За декілька років у Херсонській області Британська Рада підтримала проекти наших випускників на загальну суму більше ніж 1,6 млн грн. Більше інформації про програму.