3 Херсонських ОСББ отримали генератори, каністри та подовжувачі

допомога Херсонським ОСББ

ОСББ "Кольцова 41", ОСББ "200 річчя Херсон 3" та ОСББ "Весна" отримали генератори потужністю 3,3 кВт, каністри, подовжувачі на катушці та мережеві фільтри для забезпечення жителів багатоповерхівок можливістю підзаряджати побутові прилади та телефони в разі виникнення перебоїв з електропостачанням у Херсоні.

Благодійна допомога була надана Херсонським обласним благодійним фондом "Об'єднання" за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

В рамках проєкту незабаром кожний під'їзд вказаних ОСББ буде також обладнаний стаціонарним пожежним стендом з комплектацією кошма, багор, лом, лопата, сокира, відро та порошковими вогнегасниками.

Через постійні обстріли Херсона російськими окупантами з лівого берега р. Дніпро, у місті часто стаються пожежі, а також періодично трапляються перебої з подачею електроенергією.

Нагадаємо, що раніше, Фонд при підтримці проєкту UCBI III також доставив у Херсон 18 генераторів для ОСББ т волонтерських центрів міста.