Тренінг з проєктного дизайну для робочих груп з громадської безпеки у Херсонській області

Тренінг з проєктного дизайну для робочих груп з громадської безпеки
Тренінг з проєктного дизайну для робочих груп з громадської безпеки у с. Григорівка

8 червня 2021 у с. Григорівка, Херсонської області відбувся тренінг з проєктного дизайну для членів робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новотроїцької, Чаплинської, Присиваської та Генічеської територіальних громад.

Найближчим часом у вказаних ТГ розпочнеться робота над створенням профілів громад, і результати дослідження, яке стане частиною профілів, ляже в основу обґрунтування майбутніх грантових заявок, що подаватимуться робочими групами до ПРООН на фінансування.

Тренінг з проєктного дизайну став важливим етапом посилення спроможності громад та робочих груп з громадської безпеки.

Нагадаємо, що у травні цього року у 4 громадах Херсонщини були сформовані робочі групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості в рамках проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін», який реалізується Фондом "Об'єднання" у партнерстві з АРР "ТОТГ" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Минулого місяця вже розпочалися засідання новостворених робочих груп у ТГ, і будуть на постійній основі розширюватися та залучати до участі як представників органів місцевого самоврядування, провайдерів безпекових послуг, так і жителів населених пунктів.