Партнерство заради розвитку громади: пройшли тренінги у 4 громадах Херсонщини

Тренінг "Партнерство заради розвитку громади" у Григорівці
Тренінг "Партнерство заради розвитку громади" у Григорівці

З 13 по 16 липня у Генічеську, Новотроїцьку, Григорівці та Чаплинці пройшли одноденні тренінги "Партнерство заради розвитку громади" для учасників і учасниць робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, представників бізнесу, громадських об'єднань та органів влади.

Фонд "Об'єднання" продовжує посилювати спроможність новостворених робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) у 4 територіальних громадах Херсонщини.

 

Тренінги у Новотроїцькому та Генічеську

Раніше вже був проведений тренінг з проєктного дизайну для представників вказаних громад, і тренінг "Партнерство заради розвитку громади" став логічним продовженням налагодження діалогу та побудови співпраці на рівні громади між різними стейкхолдерами з метою розвитку регіону.

Попереду, РГГБСЗ у громадах очікує конкурс грантів від Програми ООН із відновлення та розбудови миру, а тому отримати базові навички як написання проєктів, так і побудови партнерства та налагодженню діалогу між стейкхолдерами, є вкрай важливими етапами підготовки.

Тренінг у Чаплинці

Тренінги "Партнерство заради розвитку громади" проводяться в рамках проєкту «Узбережжя Азовського моря: громадська безпека та соціальна згуртованість в умовах змін», який реалізується Фондом "Об'єднання" у партнерстві з АРР "ТОТГ" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).