MasterClass і Фонд «Об'єднання» об’єдналися, щоб надати нашим експертам річний доступ до сервісу MasterClass

We’ve partnered with @MasterClass through the #MasterClassGrants program to provide our members with free Annual Memberships

Ми працюємо з громадами над їхнім розвитком з 2014 року. Ми намагаємося навчати активних громадян бути відповідальними, відкритими, захищати свої права, розвивати свої громади через діалог та партнерство, будувати взаємодовіру та повагу один до одного.

За 2021 рік ми провели декілька десятків тренінгів для майже тисячі учасників – вчителів, батьків, активістів, журналістів, чиновників. А наші фасилітатори та тренери допомагають учасникам вирішувати різноманітні соціальні проблеми.

Ми знаємо як багато зусиль і часу, знань і досвіду вкладається українськими експертами у розбудову українського демократичного суспільства.

Саме тому MasterClass і Фонд «Об'єднання» об’єдналися, щоб надати нашим експертам річний доступ до сервісу MasterClass.

Запущена у 2015 році, MasterClass — це потокова платформа, де кожен може вчитися у кращих у світі. 

Завдяки річному членству, наші партнери отримають необмежений доступ до понад 100 інструкторів і занять з широкого кола предметів, включаючи мистецтво, дизайн, бізнес, наука і техніка, спорт, письменництво тощо.

MasterClass надає можливість вчитися у сотні відомих на весь світ експертів, зокрема у Біла та Хілларі Клінтон, Девіда Лінча, Кріса Восса, Корнела Вест, Джеймса Камерона, Мартіна Скорсезе, Девіда Карсона, Ніла Деграсс Тайсона, Наталі Портман, Рона Говарда, Семюела Л. Джексона та багато інших.

We're excited to start learning from the best!