Інвестиційні паспорти 6 громад в Одеській, Миколаївські та Херсонській областях

Невеличкі населені пункти України мають величезний потенціал для розвитку - соціального, культурного, економічного. Головною рушійною силою тут є люди, які живуть і працюють у своїх громадах, і які хочуть щось робити задля розвитку власних регіонів. І наше завдання - допомогти їм з чогось розпочати, включитися у процес розвитку та знайти інвестиційні, туристичні перлини своїх громад.

В рамках Школи демократичного розвитку (ШДР), який Фонд "Об'єднання" проводить за підтримки NED, 6 невеликих громад Одеської, Миколаївської і Херсонської областей створили інвестиційні паспорти, які б коротко розповідали про свій потенціал розвитку. 

За менторством наших експертів, ініціативні групи ШДР проводили партисипативні дослідження у своїх населених пунктах, проводили картування і досліджували наявні інвестиційно привабливі ресурси.

Коротке представлення інвестиційних можливостей громад відображене у друкованих інвестиційних паспортах, а більш детально будуть в подальшому опубліковані на спеціальних сайтах.

Вашій увазі пропонуємо наступні інвестиційні паспорти:

Всім громадам також були розроблені та надруковані поштові листівки, які на думку молоді, ніби є пережитком минулого, але в той же час, насправді, є чимось унікальним та тим, що відновлює свою популярність - надсилання поштової листівки родичам з тих міст, де люди бувають вперше.